sâmbătă, 2 iulie 2011

Inventie ciudata - ceasul desteptator care va toaca banii daca nu va treziti

Un inventator american a scos pe piata un ceas desteptator inedit, care ne mananca banii instantaneu, daca nu este oprit.

Este bine cunoscut faptul ca multi oameni au probleme cu trezitul de dimineata. Alarma traditionala a telefonului nu rezolva intotdeauna problema. Asta i-a stimulat pe cercetatorii din lumea intrega sa depuna eforturi pentru a inventa un dispozitiv care sa-l forteze pe individ sa se ridice din pat la auzul soneriei.

Un inventator american a modelat un ceas desteptator neobisnuit, care poate fi folosit si pe post de masina de tocat hartie. Cel care nu se poate trezi dimineata trebuie sa introduca in interiorul ceasornicului bani sau documente importante, iar daca somnorosul nu se va trezi, ceasul va incepe sa distruga obiectele de pret, informeaza Vesti

Conform cercetatorului, acesta ar trebui sa fie un motiv destul de serios pentru a nu mai fi tentati sa lenevim inca 5 minute. Utilizatorii declara insa ca acest ceas s-ar putea dovedi un cutit cu doua taisuri. Ideea este destul de interesanta, dar trebuie sa ne gandim ce cosmaruri poate avea un om in timpul somnului, doar gandindu-se la faptul ca n-ar putea sa se trezeasca la ora stabilita iar banii i-ar putea fi tocati.

 In afara de acest lucru, inventia intra si in cotradictie cu legile din anumite tari, unde distrugerea sau deteriorarea banilor este interzisa si pedepsita prin lege.Preluat din www.ziare.com

2 comentarii: